• Türk Böbrek Vakfı Basın Duyrusu - 08/03/2017
  • ONLARCA ÇOCUK OBEZİTEYE KARŞI ÜNLÜLERLE HAREKETE GEÇİYOR…

    TÜRK BÖBREK VAKFI BAŞKANI TİMUR ERK DÜNYA BÖBREK GÜNÜ’NDE UYARIYOR:

    “MİLLİ YİYECEKLERİMİZE DÖNÜŞ YAPIP, SAĞLIKLI YAŞAMA ADIM ATALIM.”

    Türk Böbrek Vakfı, 2017 Dünya Böbrek Günü’nde ‘Çocukluk Çağı Obezitesiyle Mücadele’ teması kapsamında çocuklarla bir araya geliyor…

    Dünya Böbrek Günü etkinliği, Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk, Çocuk Nefroloji Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Nurdan Bilgen Yıldız, UPS Spor Kulübü Direktörü Semra Demirel, Dünya Böbrek Günü kampanya yüzleri Wilma Elles ve Hasan Yalnızoğlu‘nun yanı sıra İpek Tanrıyar, vakıf gönüllüleri Metin Tekin, Ogün Temizkan, Vedat İnceefe, Pelin Öztekin, (Anadolu Efes Basketbol Kulübü) basketbolcular Doğuş Balbay, Cedi Osman, ve (Eczacıbaşı Voleybol Kulübü) voleybolcular Neslihan Demir ile Gülten Kayalar Kuzubaşığolu, Milli Eskrimci İrem Karamete’nin katılımıyla gerçekleştirilecek. İl ve İlçe Protokolünün hazır bulunacağı etkinlik; sağlıklı beslenme ve hareketli yaşam bilgilerinin yanı sıra ilk kez “çocuk spor şenliği’ne de sahne olacak.

    “Çocuklarınızı sağlıklı besleyin, hareketli yaşam ve spora özendirin, çocuklarda obeziteye dur diyin!”

    Türk Böbrek Vakfı, tüm dünyada çeşitli etkinliklerle kutlanan ve bu yıl 12.’si düzenlenecek olan Dünya Böbrek Günü için temasını, “Çocukluk Çağı Obezitesiyle Mücadele” olarak belirledi. 9 Mart Perşembe günü UPS Spor Kulubü salonunda, Haluk Ündeğer İlkokulu öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında; kronik böbrek hastalığının önemli risk faktörü olarak gösterilen obezitenin önlenmesi adına sağlıklı beslenme, hareketli yaşam ve sporun faydaları konu alınacak.

    120 Öğrenci hep birlikte egzersiz yapacak!

    Etkinliğe katılacak ünlüler, 120 öğrenciyle birlikte egzersiz yaparak spor yarışmalarında rekabet edecekler. Ayrıca salona kurulacak ‘iyi beslen masası’nda milli yiyecek / içecek ve sağlıklı yiyecekler ile sağlıksız gıdalar, tribünlerde yerini alacak 300 öğrenci ve salonda ezersiz yapacak katılımcılara örneklerle gösterilecek.

    Sağlıklı nesiller için gerçekleştirilecek bu eğitici ve eğlenceli etkinlikte, siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

    Yer : UPS Spor Kulubü, Seyitnizam Mah. G38 Sokak Zeytinburnu / İstanbul

    ( Haluk Ündeğer ilkokulu ve Anadolu Lisesi Bahçesi)

    Tarih : 9 Mart 2017, Perşembe

    Saat : 10.30

    İletişim Danışmanı : 3D İletişim Hizmetleri, (212) 356 09 09 Gülçin Yılmaz İzel : gulcinyilmaz@3diletisim.com 0532 244 46 29

    Duyuru Arşivi

  • SİTEMİZDE ORGAN SATIŞI İLE YAZI YAZMAK MAİL GÖNDERMEK KESİNLİKLE YASAKTIR.BU TİP MAİLLERE CEVAP VERİLMEYECEK GEREKTİĞİNDE YETKİLİLİLERE İLETİLECEKTİR.
  • Sema Aydın'ı kaybettik
  • DİYALİZ SEKTÖRÜ'NÜN SORUNLARI,HASTALARA YANSIMASI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
  • TIP BAYRAMI
  • Türk Böbrek Vakfı Basın Duyrusu
  • KURBAN BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
  • Bir Yudum Sağlık Gazetesi'nin Yeni Sayısı çıkıyor